Koud & warm buffet

collage 2 jpgf

U kunt kiezen uit vier verschillende koud & warm buffetten. Een andere samenstelling van een buffet is in overleg mogelijk. Ook kan een buffet worden aangevuld met een voorgerecht en dessert.

Buffet 1
Torentjes van huisgemaakte Rundvleessalade
Romige pasta salade met tonijn
Fruitige koolsalade met stukjes ananas
Haringschotel met gesnipperde uitjes
Gerookte ham met meloen
Knapperig stokbrood geserveerd met kruidenboter
Gehaktballetjes in jus
Geroosterde kipfilet in satésaus
Gebakken aardappeltjes met spekjes
16.95 euro
vanaf 20 personen met gebruik van borden, bestek en servetten

Buffet 2
Rundvleessalade van het huis
Gevulde zalmsalade
Ardennenham met meloen
Haring met uitjes
Schotel van gerookte forel en makreel met een bijpassend sausje
Frisse Waldorfsalade met appel, walnoot en mandarijn
Salade van diverse slasoorten met garnituur
Stokbrood geserveerd met kruidenboter
Gemarineerde beenham met een champignonroomsaus
Gehaktballetjes in jus
Saté stokjes in satésaus
Gebakken aardappeltjes met spekjes
Frisse fruitsalade
18,50 euro p.p. vanaf 20 personen met gebruik van borden, bestek en servetten

Buffet 3
Rundvleessalade gepresenteerd met gevulde eieren en diverse vleeswaren
Bonbons van gerookte zalm met zalmsalade
Pastasalade met malse kip en spekjes en een mosterddressing
Carpaccio van het rund met Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
Visplateau van gerookte makreel, forel en gemarineerde garnalen
Haring met uitjes
Salade van appeltjes in vanille roomsaus
Frisse Waldorf salade met bleekselderij, walnoot en mandarijn
Broodmand met diverse mediterrane broodsoorten met tapanade en kruidenboter
Malse beenham met een champignonroomsaus of zacht gegaarde procureurlapjes
Boeuf bourguignon van mals rundvlees en rijst
Varkenshaasmedaillons in stroganoff saus met geroosterde groenten
Aardappelgratin of gebakken aardappeltjes met spek en ui
optioneel: zacht gegaarde zalm of een visschotel (toelage 2.- euro)
20,- euro p.p. vanaf 25 personen incl. btw met gebruik van borden, bestek en servetten

Voorgerechten
Getrokken rundvleessoep met stokbrood en kruidenboter € 2,75 p.p .
Gebonden tomatensoep met stokbrood en kruidenboter € 2,75 p.p.
Mosterdsoep met stokbrood en kruidenboter € 2,75 p.p.
Carpaccio met rucola, zongedroogd tomaat, kaas en pijnboompitjes € 7,50 p.p.
Kipcocktail met vruchtjes en een romige coctailsaus € 3,50 p.p.